2015. december 12., szombat

Adventi "koszorúnk"

A koszorúnak szánt terméseket mind elhasználtam a kopogtatóhoz, nem gondoltam, hogy ennyire sok termést elnyel egy ilyen ajtódísz. Sajnos a pótrendelés nem érkezett meg időben, így az első vasárnapot kopaszon vészeltük át az adventi koszorúval.

Az alap doboz egy valamikori szúnyoghálós ajtóból készült. Pont jó volt a léc magassága, így vágtunk, ragasztottunk és elkészült a ládika. Egy régi babaágy rácsaiból készültek a gyertyák tartói. Ezeket ragasztópisztollyal ragasztottuk az alaphoz. Erre került a gyertyatartó tüske, majd a gyertyák. Így ért minket az első vasárnap. Meggyújtottuk a gyertyát, de az adventi "koszorú" még kopasz volt.

A következő héten megérkeztek a termések, a Pentart festék, és neki is láttam a ténykedésnek. A ládikát kétszer festettem le elefántcsont színű festékkel, majd belekerültek a termések és felkerült a felirat is. A gyertyákat magukban nagyon üresnek éreztem, ezért kerültek fel rájuk a kis fenyők (középső lánykánk választása alapján) egy kis fényes cérnával, számmal. A kis figura is elfoglalhatta méltó helyét.
Ne figyeltem a már meggyújtott gyertyára, így véletlenül a második helyre került, a 2-es számmal. :-)


De ez a probléma advent második vasárnapján meg is oldódott.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése