2013. március 1., péntek

Tavaszi koszorúk


Elkezdtem nézelődni, inspirálódni a neten tavaszi koszorúkkal kapcsolatban. (A forrás a képre kattintva megtekinthető.)

Találtam egy pár igen tetszetős darabot, ezeket most megosztom veletek is, hátha valakit inspirálnak, és  nekilát tavaszi-húsvéti ajtódísz készítésének.
Az egyik, amit találtam, nagyon hasonló a tavalyi karácsonyi ajtódíszemhez, csak most színes filckarikákkal kellene ugyanazt a műveletet megismételni:


 A másodikat már tavaly szerettem volna elkészíteni, de nem kaptam hozzá ilyen szőrös zöld fonalat. Ha valaki tudna segíteni, kérem írja meg, hol lehet ilyen fonalat beszerezni. Egy koszorúalapra tekerve és néhány apróságot rábiggyesztve már kész is lenne a koszorú:
A harmadikhoz akár maradék színes fonalakat is felhasználhatunk, és a végén akár filcvirágokkal, akár bármi más aprósággal díszíthetjük:


Végül az utolsó fogott meg igazán, és már be is szereztem hozzá az alapanyagokat (bár költözködés közben nem is tudom mikor tudom elkészíteni):

Spring Wreath! DIY


Én krókuszokat vettem hozzá lila és fehér színben, van egy sk készítésű koszorúalapom fűzfaágból tekergetve, így ezekből próbálok majd valami hasonlót kihozni.

3 megjegyzés:

  1. Szia Andi! Nagyon kreatív ajtódíszeket találtál :)
    Szerintem effektfonalat keresel, a Sirdar "Funky Fox" fonal ilyesmi. Az 1001fonal.hu forgalmazza, de nem tudom, hogy ilyen zöldben van-e nekik.

    VálaszTörlés
  2. Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person's website link on your page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

    My website :: festék

    VálaszTörlés