2011. december 29., csütörtök

Karácsonyi elmaradások

A nagy karácsonyi hajszában nem volt időm feltölteni mindent, viszont nem szeretném, ha csak úgy a süllyesztőbe kerülnének, így most ömlesztve, de azért megmutatom őket.
Készültek még képeslapok: (A harmadik egy fényképtartós képeslap!)


Dóri tanítónénijeinek is készültek mécsestartó zacsik:

Készült egy pénztartó boríték is:

5 megjegyzés:

  1. Milyen jó,hogy megmutattad és nem tetted a süllyesztőbe,hisz nagyon szépek,imádom ezt az Anja féle domborító és vágó sablont,nagyon ízlésesen használtad fel Andi! Csoda szép a boríték is (valahogy ismerős :-))))) és nagyon tetszik a mécsestartó is!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy nem hagytad elkallódni, mindegyik nagyon tetszik. A fényképtartós lap a kedvencem. Igazán elegáns a szalaggal és a domborított fenyővel (ilyesmi bélyegzőre fáj az én fogam is).

    VálaszTörlés
  3. Kívánok Nagyon Boldog Új Évet! Köszönöm az egész évi sok kedves kommentedet a blogomon és egyéb helyeken:-)Kívánok az új esztendőben is ilyen szép csodákat amit 2011-ben is alkottál :-)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Andi!
    Sikerekben, ihletben gazdag, kreatív új évet kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  5. Ó, de kár lett volna nem megmutatni őket! Egyik szebb mint a másik!!!! Jó bennük gyönyörködni! Szeretem a harmóniát, ami árad az alkotásaidból! Kívánom, hogy ebben az évben is szerezz sok-sok örömöt velük - magadnak és nekünk is! :-)

    VálaszTörlés