2011. augusztus 28., vasárnap

Egy kicsit eltűntem...

Elég rég jelentkeztem utoljára, de sajnos nagyon zsúfolt volt ez a nyár! Itthon voltunk a három gyerkőccel (oviba csak két hétig mentek a csajok, akkor is délig), főztem, felújítottuk a fél házat, na meg nyaraltunk egy hetet. Mivel a ház felújítása két hónapig tartott (és kisebb munkálatok még mindig várnak ránk), így nem jutott időm semmiféle kreatívkodásra. Dórának az iskolakezdésére is készültem, képeket majd később mutatok az elkészült dolgokról.
Augusztusban volt három határidős munkám is: egy hatos borospohár-készlet gravírozása, egy babapárna készítése és két esküvői lap (képek később lesznek róluk).
De ne szaladjunk ennyire előre!!!
Júniusban ünnepeltem 34. szülinapom, és a kedves férjem és anyósom megleptek egy szuper kis géppel, melyre már régóta vágyakoztam. Ez a gép a JOY! Trouvaille Machine vágó-domborító gépe:
A Magnahobby-nál vásárolták. Nagyon szuper kis gép, most készülök egy-két vágósablont beszerezni hozzá! Még csak kipróbáltam, de nagyon szépen megdomborítja a papírt a sablonokkal! De Cuttlebug embossing folderrel nem mertem áttekerni, mert kissé megakadt, nehéz lett volna áthajtani, és féltem, nehogy eltörjem. Aki olvassa és már próbálta, kérem írja meg tapasztalatait!

2 megjegyzés:

  1. Szia Gandi!

    Jaj, de nagyon örülök, hogy ismét hallok felőled! Ismét gratulálok a gépedhez és kívánom, hogy sok örömöd legyen a használatában! (Nekem nem ilyen van, sajnos nem tudok véleményt mondani.) Nagyon várom a következő képeket ;)Betka

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vártam már, hogy megmutasd, mid van! :-DD
    Nem fogsz benne csalódni!
    Az embossing foldereket úgy használd, hogy alulra nem a fehér lapot teszed, hanem a kéket, jöhet a sablon, és rá a fekete kemény lap.
    Nagyon jó, hogy nem próbáltad tovább erőltetni, volt, aki így rontotta el...
    Legyen benne nagyon sok örömöd, és sikered!!!!:-)*

    VálaszTörlés