2012. május 30., szerda

Ballagási ajándék óvónéniknek 1.1

Egy kedves ismerősömnek készült négy darab album, melyet az óvónéniknek adtak át 7 kisgyermek ballagása alkalmából. Az albumok címoldalát tetszés szerint díszíthettem, kérés az volt, hogy ne kerüljön rá szöveg. Minden album első két oldalán a gyerekek képei találhatók, a következő hét lapon a gyerekek rajzai láthatók, az utolsó oldalra pedig egy kis cd-tartó rekeszt készítettem. Az albumok szép papírjait és a hozzá harmonizáló alapszínt a megrendelővel közösen választottuk ki, így próbáltuk minél inkább az óvónőkre szabni az albumokat.

Az első album két kislány anyukájának készült, egy igazi csajos album lett belőle. Joy géppel kivágott elemekkel díszítettem, illetve a virágok Nellie Snellen viráglyukasztó-domborgatóval készültek. Sajnos a szép papírlapokból csak egy-egy példány volt, ezért spórolósan kellett vele dolgoznom. A sarkokra az imádott margarétáim (Köszönet érte Hangyának!) kerültek kis félgyönggyel a közepükön. Egy kicsit csillámoztam, felragasztottam néhány félgyöngyöt, és ezekkel lett teljes az album.





 







2 megjegyzés:

  1. Hát ez gyönyörű! Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Végignéztem mind, és ugyan nehéz lenne választani, de talán mégis ennél maradnék, azt hiszem, ez tetszik a legeslegjobban :-) Nagyon finom :-)

    VálaszTörlés