2012. február 6., hétfő

Újra ovis meghívók

Immár harmadik éve, hogy én készítem az ovis, tavaszköszöntő bálra a meghívókat. Még a plakátok tervezésénél akadtam rá egy gyönyörű lila lapra (amit egyszer freebie-ként töltöttem le) és az óvónőknek nagyon tetszett, de plakátként nem nagyon mutatott, így gondoltam, hogy a képeslap belsejében felhasználhatom. Ehhez választottam egy szép csontszínű papírt, aminek két félkör végét megdomborgattam. Idén ki szerettem volna próbálni a meghívókhoz a háttérdomborító sablonjaimat, így ezek egyikét használtam a domborgatáshoz. A meghívók formájához és kialakításához egy kicsit inspirálódtam a neten, és Lena oldalán leltem rá a nekem tetsző formára. A meghívót egy keskeny kartoncsík fogja körbe, amire szaténszalagot ragasztottam. Egy kis virág is került rá levélkékkel. (Creatables-Flora 2 vágósablon) Még csak egy bemutatódarab készült el, de már nagyon jól haladok a többivel is, összesen 20-at készítek a VIP meghívottak részére.



4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Nagyon szép színe van és nagyon kis elegánsra sikerült :)

    VálaszTörlés
  2. Andi ez valami gyönyörűséges és valóban elegáns,nagyon jók a félkörök,igen szép a donborító sablon,tnyleg nagyon illik az alkalomhoz :-) Ügyi vagy,hajrá a többivel!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szépséges! Ezt a domborítót én is szeretem, mert igazán finom a mintája, épp ilyen alkalmakhoz való. A szalagos lezárás is nagyon dekoratív :o)

    VálaszTörlés
  4. Szia Andi!
    Jelöltelek a Liebster-blog díjra. Ha elfogadod tőlem, nézd meg a részleteket a blogomban!

    VálaszTörlés